SPONSORER

AKERBP

Aker BP er et fullverdig oljeselskap med en rekke aktiviteter innen leting, utbygging og drift på den norske kontinentalsokkelen.

Målt i produksjon er Aker BP et av de største uavhengige børsnoterte oljeselskapene i Europa.

 

www.akerbp.com

HELGELENDINGEN 

Helgelendingen, fram til 2014 Helgeland Arbeiderblad, er en lokalavis for Midt-Helgeland og dekker kommunene Vefsn, Leirfjord, Grane, Hattfjelldal og Alstahaug. De har egen lokalavdeling i Sandnessjøen som driver nettavisa iSandnessjoen.no. 

www.helg.no
J.R. DYKKERSERVICE SANDNESSJØEN

Vi har spesialkompetanse på sveising og skjæring, og utfører grunn- og konstruksjonsarbeid i forbindelse med kai- og brobygging, som forskaling, betongarbeid og sprengning. 


Andre arbeidsområder er kartlegging av bunnforhold, bergingsoppdrag, heving av fartøy, rør- og kabellegging, fortøyningsarbeid og spyleoppdrag.

Vi utfører i tillegg inspeksjons- og konsulentoppdrag.

www.jrdykk.no
Sopranologo.jpg
RESTAURANT - SOPRANO

Velkommen til «en smak av Italia» hos oss får du nydelig mat servert i en koselig og rustikk atmosfære. Velkommen skal du være!  Vårt mål er å servere deg «en smak av ITALIA» med det beste av tradisjonell italiensk mat. 

Restauranten ligger i en ærverdig gammel postgård fra 1923, midt i Sandnessjøen sentrum. Her er atmosfæren rustikk og koselig.  Alt du trenger for å ha en hyggelig kveld med familie og venner.

www.restaurant-soprano.no
Samarbeidspartnere til VM i krabbefiske 2020
Helgeland havn logo.png

Sandnessjøen Event AS

Torolv Kveldulvsons gt. 39

8800 Sandnessjøen

Tlf: 906 22 821

Epost: post@ssjevent.no

© 2019 Sandnessjøen Event AS. Alle Rettigheter reservert

  • Facebook
  • Instagram